Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Hobby - Rock Around The Jukebox is al meer dan 25 jaar één van ‘s-werelds grootste evenementen waar je de 50’s, 60’s en 70’s kunt beleven. Keer tijdens de Rock Around The Jukebox evenementen terug in de tijd van de 50’s, 60’s en 70’s die tenminste twee keer per jaar worden gehouden in Autotron.

Een bezoek aan Rock Around The Jukebox wordt als een tijdreis. Alles dat bij oma en opa in de huiskamer of keuken te vinden was, is die dag voor een aantrekkelijke prijs te koop. Ook voor de muziekliefhebbers van deze tijd is een bezoek aan Autotron de moeite waard.De jukebox
Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox deze zondag centraal. Liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltjes en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s niet.

Oldtimers
Tijdens Rock Around the Jukebox zullen er vele oldtimers te zien zijn! Prachtige wagens staan buiten te pronken op het terrein. U kunt uw eigen oldtimer meenemen of deze bijzondere modellen komen bekijken.

Livemuziek
Elk Rock Around the Jukebox evenement wordt bijgewoond door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Het programma wordt meestal net voor het evenement bekend gemaakt, blijf daarom met regelmaat onze pagina bezoeken om up-to-date te blijven van het laatste nieuws of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

09 december 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen