NLMagazine Cultuur - Woensdag 16 oktober 2019 reikt juryvoorzitter Paul Schnabel op Amerongen voor de vijfde keer de Ithakaprijs uit. Dan wordt ook het Ithakastipendium toegekend. Beide zijn de belangrijkste prijzen voor verbindend onderzoek of journalistieke producties naar kastelen, historische buitenplaatsen & landgoederen. Zowel de prijs als het stipendium bedragen ieder € 5.000,-. Prijs en stipendium zijn een initiatief van stichting Kastelen, historische Buitenplaatsen & Landgoederen (sKBL) en zijn mogelijk dankzij een ruime particuliere gift. De Ithakaprijs werd in 2015 ingesteld.

Lees meer...

NL Magazine Entertainment - Kinepolis en MEIDEN magazine organiseren op 20 september het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Je ziet de voorpremière van de film Misfit 2, kan als een ster shinen op de roze loper, krijgt een welkomstdrankje en een snack, kunt shoppen bij stands met beauty- en lifestyleproducten en gaat naar huis met een goodiebag. Lekkerder kun je het nieuwe schooljaar niet beginnen, toch? Koop snel je tickets, want het event is al bijna uitverkocht!

Lees meer...

Door Tafel van Vijf Muziektheater. Première vrijdag 18 oktober 19.30 uur, De Krakeling, Amsterdam

NLMagazines Kunst/Cultuur - Dit jaar wordt de 350ste sterfdag van Rembrandt landelijk gevierd. Tafel van Vijf brengt het leven van de kunstenaar op meeslepende wijze voor het voetlicht in de intieme voorstelling REMBRANDT – dwars en eigenzinnig. De voorstelling wordt gespeeld in theaters, op historische locaties en in musea. De première vindt plaats op vrijdag 18 oktober, om 19.30 uur in De Krakeling in Amsterdam.

Lees meer...

NLMagazine Kunst/Cultuur - Vanaf vandaag (26 augustus) gaan Samsung en het Cobra Museum samen op zoek naar hét aanstormend kunsttalent van Nederland. In Instant Fame with The Frame worden studenten en jonge kunsttalenten uitgedaagd om hun werk in te zenden en maken zo kans op een expositieplek in het Cobra Museum in Amstelveen. Opvallend detail: het werk wordt op een Samsung The Frame televisie tentoongesteld in het museum.

Lees meer...

Meer artikelen...

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

23 september 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen